Om ejendommen

Rigtig god forening i starten af Amager. Foreningen har mange gode fællesfaciliteter. Her kan b.la. nævnes stort vaskeri, med nye maskiner og dejligt gårdmiljø med borde, bænke, legeplads og grill. Ejendommen kører bredbåndsløsning via Sundbynet.

Historie

Messinagården A/B er stiftet i 1962. I 1995 er ejendommen omdannet til Andelsboligforening. Der er nu 207 andele heraf 4 erhvervslejemål.

Ejendommen er opført som en stor 4-længet gård med en fin legeplads/fællesareal i midten. Det giver ejendommen meget fine lysforhold til alle lejligheder.

De fire længer er opført i 4 etager, dog er der på Mesinavej 22 opført 6 etager i en del af huset, så der bliver udkik over byen til Stranden.

De fleste lejligheder er 3 rums med 81 bruttokvadratmeter. Derudover er der ca 20 med 95/96 kvm. Resten er fordelt på 2-rums med 45 kvm og nogle flere 3-rums på 58/71 kvm.

Der er stadig enkelte lejere i ejendommen, hvorfor der af og til kommer en lejlighed til salg som andel.

 

http://www.boliga.dk/andelsboligforening/14580/a_b_messinagaarden

 

Ejendommen er løbende vedligeholdt. F.eks. med ekstra isolering på loft nu 200 mm overalt. Der er opsat nye faldstammer, udført facaderens.

Der er opsat nye altaner på sydsiden overalt. Der blev isat nye plastvinduer i 1995.

Ligeledes er der gennemført nye elinstallationer i kældre med automatisk lys for at spare på EL forbruget.

Ejendommen fremtræder således om en pæn og meget velholdt ejendom.

Bestyrelsen arbejder nu med nye projekter til også at forbedre varmeøkonomien. Isolering er ikke noget der var højt prioriteret i 1962.

Det ville derfor kunne forbedre varmeøknomien med opsætning af gavlisolering, evt bedre vinduer med dobbelt så god isolering som de nuværende almindelige termoruder.